Hva kan vel være bedre for din klubbs juniormiljø enn å la de unge, både de ferske og de litt mer erfarne, bli sammensveiset i en herlig sommeruke samtidig som de blir kjent med og konkurrerer som et lag mot andre unge golfere fra hele landet? Moss&Rygge GK kan ikke tenke seg noe bedre og har nå tatt initiativet til en juniorturnering i sommer.


Evje Golfpark er hjemmebanen til flere av Norges beste golfspillere: Marianne Skarpnord, Kristoffer Ventura og Stine Pettersen. 
9.- 13. Juli 2012 er det klart for Moss & Rygge Golf Cup 2012 som er en laggolfturnering med 4 spillere pr. lag. Spillform er four ball match over 9 hull,  med fullt handicap. De første tre dagene spiller alle  2x 9-hulls kamper.     

– Hvem har ikke minner fra «Norway Cup» og lignende arrangement, med overnatting på skoler, spennende turneringer på dagtid og kanskje litt småflørting om kvelden? Nå ønsker vi å gi unge norske golfspillere en lignende opplevelse, sier Aage Erichsen I Moss & Rygge GK og minner om at det også er mange badeplasserlike i nærheten.                                   

For praktiske opplysninger, besøk Moss & Rygges hjemmesider (last ned vedlegg).