(Pressemelding NGF)

NGF og Callaway Norge har inngått en utstyrsavtale som gir gode rammer for å utstyre Team Norway og Team Alcaidesa-utøvere tilgang med individuelt tilpasset utstyr de neste to årene. Avtalen gjør Callaway Norge til offisiell samarbeidspartner til Team Norway.
 

– Noen av våre spillere har gode samarbeidsavtaler på utstyr allerede, men for oss har det vært viktig å sikre at også de som ikke har hatt en tour-kontrakt kan nyte godt av de samme godene. Med Callaway på laget er vi sikret de beste forutsetninger på utstyrssiden for våre profesjonelle spillere. Jeg er veldig fornøyd med at vi nå har en anerkjent utstyrsprodusent med på laget, og jeg ser frem til å utvikle samarbeidet med Callaway, sier head coach i Team Norway, Jon Karlsen.

 
Fra tidligere har Callaway avtale med Elias Bertheussen og Caroline Martens. Med den nye avtalen vil flere utøvere få tilbud om å disponere køller og annet nødvendig utstyr. I tillegg besørger Callaway profesjonell kølletilpasning samt forbruksmateriell som sko, bag, hansker og baller.
 

– Vi har svært god erfaring med de utøverne vi allerede har et samarbeid med. Team Norway er et spennende lag for fremtiden, og passer godt inn i Callaways mål om å ytterligere styrke vår posisjon i Norge, sier Field Sales Manager Nordic Marius Dahlen i Callaway.
 

Avtaleperioden er i første omgang på to år med mulighet for forlengelse.
 

– Jeg ser frem til å serve de norske utøverne, og er sikker på vi skal finne gode løsninger som matcher deres behov, sier Henrik Spørck i Callaway Norge som skal ha løpende service for utøverne.