Pressemelding NGF – Europamesterskapet i golf for herrelag arrangeres på Oceânico Victoria Golf Course på Portugals sørkyst 5.-9. juli 2011.

 Etter at fire av fjorårets EM-deltagere valgte å bli profesjonelle etter sesongslutt, er det et nytt og spennende herrelag som skal representere de norske fargene. Følgende spillere er tatt ut:

– Joakim Mikkelsen, Drammen GK

– Ole B. Ramsnes, Stavanger GK

– Mikkel Bjerch-Andresen, Haga GK

– Anders Engell, Grønmo GK

– Thomas Guste Pedersen, Kragerø GK

– Wilhelm Bogstrand, Oslo GK

 

Joakim Mikkelsen og Ole B Ramsnes var begge med på EM-laget i 2010. Mikkel Bjerch-Andresen har tidligere representert Norge i EM for gutter (U18), mens for Anders Engell, Thomas Guste Pedersen og Wilhelm Bogstrand blir årets EM første representasjonsoppdrag for Norge.

– Norske amatørspillere holder et høyt internasjonalt nivå med hele elleve EM-medaljer de siste fem årene. Årets lag representerer et generasjonsskifte i norsk herregolf, og det skal bli spennende å se hva spillerne får til når de nå for sjansen til på vise seg frem, sier sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund.

I lag-EM for herrer spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver innledningsvis, hvorav 10 av de 12 resultatene er tellende. De åtte beste lagene spiller om medaljene (A-flight) etter et cup-system.

For mer informasjon om EM herrer, besøk facebooksiden Norwegian Golf Team eller https://www.eatc2011.com/.