– NM for mid-amatører er den øverste nasjonale turneringen for den store massen bak våre fremste spillere. Det er gledelig å se at mange melder seg på, men vi tar gjerne imot enda flere som har lyst å teste ut dette formatet, sier Thomas Vesteraas, avdelingsleder for turnering og arrangement i NGF.

Årets turnering spilles 11.-12. juni på Haga GK i Bærum, hvor deltakerne skal gjøre opp om NM-tittelen over to runder med slagspill, uten cut.

– Golf-Norge vokser, vi blir stadig flere. Dermed vokser også andelen med lavere handicap rundt omkring i klubbene. NM for mid-amatører er en fin anledning for alle som ønsker å teste ut sitt eget spill i en konkurranseform og med et startfelt som man sjelden finner i hjemlig miljø, poengterer Vesteraas.

Både damene og herrene konkurrerer i to klasser. D25 og H25 består av spillere født i 1983 til 1997. D40 og H40 er for deltakere født i 1982 eller tidligere.

En uke før påmeldingsfristen utløper, har 93 spillere meldt seg på. I startfeltet er blant annet fjorårsvinner i H25, Petter Enger fra Oslo GK, og tidligere LET Access Tour-spiller Rachel Raastad-Andersson.

Handicapgrensen for å delta er 18,0 for damer og 12,0 for herrer. Påmeldingsfristen er 30. mai.

Her finner du mer informasjon om turneringen