Tekst: Tom-Vegard Feltstykket /Smaalenenes Avis

 

To nye golfsimulatorer står klare for å ta unna golfinteressen. Totalt kan spillerne velge mellom 160 ulike baner over hele verden.

 

– Du finner ikke mer moderne golfsimulatorer enn disse mellom Trondheim og Göteborg. Ny teknologi med 3D-bilder gjør at du får presise tilbakemeldinger, sier leder i Askim Golfklubb, Odd Tore Mattson.

 

Tøff investering

 

Han kan ikke få fullrost ekteparet Krusinski.

 

– Dette gjør at vi kan spille golf hele året, og slipper å gå rundt og sparke i snøen. Dermed har vi mulighet til å bygge et miljø hele året. Askim Golfklubb er heldige som har baneeiere som dem, mener han.

 

Roman Krusinski innrømmer at det har kostet, men angrer ikke på investeringen på om lag 1 million kroner.

 

– Vi har ikke noe mål om å tjene penger på simulatorene. Det skal heller bidra til å sikre totaltilbudet for medlemmene. Trenden var synkende medlemstall, men nå har det økt to år på rad. Jeg håper dette skal gjøre miljøet enda bedre, sier han.

 

Klipte snora

 

Ordfører Thor Hals fikk æren å foreta den offisielle åpningen av innendørstilbudet.

 

– Etter all diskusjonen om sammenslåing av dere og en annen klubb i nabokommunen er det overraskende for mange denne satsingen.

Dere gjør det beste ut av dette, og blir unike. Jeg håper dette bidrar til å få golfinteresserte fra hele Østfold til Askim. Nå er det opp til oss medlemmene å markedsføre tilbudet. For en ordfører er det alltid gøy å si at man har det beste av det beste, sa ordføreren.

 

I forkant ble Thor Hals overrakt medlemskap nummer 48 i innendørssenteret av Elisabeth Krusinski. Så gjenstår det å se om den sportsinteresserte ordføreren blir en flittig gjest.