Dermed kommer Caroline Martens mest sannsynlig til å falle ytterlige fra 7. plassen hun hadde på Order of Merit før ukens turnering. Med to turneringer som gjenstår på årets tour er det nå topplasseringer som gjelder, om hun vil klare kortet uten å gå via Q-School.

Martens fulgte fredag opp åpningsrunden på 74 slag med en 75-runde. Dermed ble det syv over par totalt, delt 27. plass og ett slag utenfor cutstreken.

 

Martens har slitt med skulderen denne høsten, men er i følge hennes trener Darren Webster Clarke frisk til sesonginnspurten.

– Jeg var til stede for å hjelpe Caroline å forberede seg etter skaden, og den gode nyheten er at hun er veldig sterk, skriver Clarke på sin Facebook-profil.

 

Marita Engzelius endte to slag bak Martens på delt 34. plass.

Neste turnering på LET Access Tour er CostaBlanca Ladies Open på Alicante om fire uker.

 

 


 

 

Runde 1

 

Caroline Martens har havnet åtte slag bak teten etter første runde av Amirandes Ladies Open på LET Access Tour.

 

Caroline Martens holdt stø kurs mot en topp 3-plassering på LET Access Tours Order of Merit tidligere denne sesongen.

 

For noen uker siden slo imidlertid Haga-golferen skulderen ut av ledd, og siden da har de gode resultatene uteblitt for Haga-golferen. Hun har falt til 7. plass på poenglisten, og trenger noen gode resultater i de tre siste turneringene om hun ønsker å vinne tilbake kortet på Ladies European Tour. 

 

Torsdag ble det i stedet en ny runde over par. Med 74 slag (+3) på åpningsrunden av Amirandes Ladies Open på Kreta, ligger hun åtte slag bak teten, og tre bak topp-10. Martens gjorde to birdies, tre bogeys og en dobbelbogey, og deler 26. plassen så langt.

 

Tre slag bak henne ligger Marita Engzelius nede på 41. plass. 25-åringens maktet ikke å rulle i noen birdieputter, og måtte ta til takke med seks bogeys og resten par.

 

Turneringen spilles over tre runder, og avsluttes lørdag.