Palmer sier han inviterte de to spillerne til å delta i ukens Arnold Palmer Invitational på Bay Hill, men ble skuffet da de begge takket nei.

 

– Jeg er definitivt ikke glad for at de to valgte å ikke komme i år. Vi gjør alt vi kan for å få de beste spillerne hit, sier den 82 år gamle legenden, som vant syv major-titler i løpet av sin karriere.

 

Både Rory McIlroy og Luke Donald har bestemt seg for å ta det med ro før årets første major-turnering US Masters slår i gang i påske. Palmer sier han selv pleide å spille turneringer over hele verden i sin karriere for å promotere golfen internasjonalt, og er derfor skuffet over å ikke ha verdens to beste spillere i feltet.

 

– Vi har et veldig bra felt, det er jeg veldig stolt av. Men at de to beste ikke er her er synd. Forhåpentligvis kommer de i fremtiden, sier Palmer.

 

Han røper at McIlroy sendte ham et brev før turneringen, der han forklarte at han ikke ville delta. I brevet foreslo nord-iren at de to også møtes en gang i fremtiden.

 

– Jeg vet ikke helt hva han vil jeg skal si til ham, men jeg ser frem til å møte ham og prate med ham. Og jeg er veldig lei meg for at han ikke er her. Men han skrev også i brevet at han kommer til å være med i turneringen i mange år fremover.

 

Til tross for skuffelsen over at Rory ikke deltar på Bay Hill er Palmer en stor fan av ham – spesielt etter hvordan han slo tilbake etter fjorårets Masters-kollaps.

 

– Han har klart seg veldig bra. Jeg kjenner ham ikke så godt, jeg har bare pratet litt med ham. Men han har gjort en utrolig jobb, med tanke på at han bare er 22 år gammel og karrieren hans plutselig har skutt i været.

 

I motsetning til McIlroy og Donald er i det minste Tiger Woods nok en gang klar for å spille på Bay Hill. Med seks seire har ingen andre spillere vunnet turneringen flere ganger, og selv om det er over to år siden forrige seier på PGA-touren må han finne seg i å være en av favorittene denne uken. Palmer tror Tiger sakte men sikkert er på vei tilbake til gamle storhetstider.

 

– Jeg har ikke pratet med ham på en stund. Men når jeg ser ham svinge og spille ser jeg glimt av Tiger slik vi kjenner ham. Jeg tror han er sterk nok og smart nok til å gjøre det han alltid gjorde – det er bare et spørsmål om tid før han begynner å spille den golfen han har gjort de siste 20 årene. Om jeg skal forsøke å spå fremtiden vil jeg si at de andre må passe seg, for han en dag kommer han tilbake, og vil spille ganske god golf.