Peter Kaensche startet sin golfkarriere i Groruddalen, og klubben setter stor pris på at Peter ønsker å delta i denne turneringen, heter det i en pressemelding fra Groruddalen Golfklubb.

Klubbens pro gjennom mange år, Tom Selmer, er også påmeldt til årets turnering. Han har en imponerende banerekord på 50 slag, gjort under meget vanskelige spilleforhold. Denne rekorden ønsker Tom å forsvare og på en treningsrunde i forrige uke gikk han på sterke 27.

Med Groruddalen Open, blåser Groruddalen Golfklubb  liv i en gammel turneringsform, et uoffisielt NM i par 3. Turneringen er en del av NGFs Region Tour, og vil gi kvalifiseringsmuligheter til Norgescup.

Turneringen spilles over to dager med en kvalifiseringsrunde med spill over 18 hull på lørdag. Etter denne runden vil det være en cut på 24 pluss like som spiller om den uoffisielle norgesmestertittelen over 27 hull på søndag.

Premiepotten vil være på kr. 40.000, hvorav 1. plass gir kr. 25.000 kroner, 2. plass gir 10.000 og 3. plass 5.000. Det deles også ut to plasser blant top 10 for deltagelse i årets individuelle Norgesmesterskap. I tillegg får alle med ”Hole in One” en bærbar Toshiba.