Ping lover mye med Rapture. Den skal være mer tilgivende og ha langt mer ballhastighet enn et 2er jern. Samtidig har den lavere ballbane og mye mindre spinn enn en sammenlignbar hybrid. 

 

Slagflaten på Rapture er laget av 455 stål. Dette er en hard ståltype som er veldig stabil og skaper høy ballhastighet. Mange mener mykere karbonstål føles bedre, men Ping er kjent for å være svært flinke på støping med hardere ståltyper. Selve hodet er i 17-4 stål med lavt tyngdepunkt slik at man ikke sliter med å få ballen opp i luften.

 

Standardskaft er Pings eget TFC 949 i grafitt. Her skiller de seg ut fra alle de andre som lager driving iron da disse tilbyr stål som standardskaft. Raptures skaft er 1/2 tomme lengre enn et standard 2er jern.

 

Det er litt spesielt at Rapture lanseres i kun 18°. Vi velger å se dette som taktikk fra Pings side. De har gjort det samme med andre køller tidligere. Rapture og Anser seriene brukes til en viss grad for å se hvordan markedet reagerer. Hvis Rapture 18° blir godt mottatt er det ikke utenkelig at teknologien overføres til en serie driving iron i enten i25 eller G25.

 

17-4 stål hode, 455 stål slagflate.
Tungstenvekt i hæl og tå.
39.75 tommer lengde.
18° loft.
TFC 949 grafittskaft i R, S og X flex.
Veiledende pris 1685,-.