Begge lag har store navn som nå står utenfor. I USA må Dustin Johnson, Bubba Watson, Jim Furyk og Rickie Fowler følge turneringen på tv. Allikevel var det ikke et vanskelig valg for kaptein Couples. Webb Simpson var åpenbar som førstemann. Han falt utenfor troppen da Zach Johnson senket en lang putt på det siste hullet under Deutsche Bank. Men for Couples og alle andre var det klart at Simpson måtte med.

 

Den andre plassen går til tenåringssensasjonen Jordan Spieth. Drømmeåret tar aldri slutt. Kanskje kan han ha samme virkning på laget som Rickie Fowler på Celtic Manor i Ryder Cup 2010. De tapte, men alle husker Fowlers poeng og sterke prestasjon.

 

Verdenslagets kaptein Price hadde ett enkelt og ett vanskelig valg. Australske Marc Leishman spiller jevnt og stødig på PGA Tour. Et åpenbart valg. Den siste plassen stod mellom Tim Clarke, Brendon de Jonge og Tongchai Jaidee. Price falt til slutt ned på landsmann de Jonge. Umiddelbart virker det som et mer risikabelt valg en Jaidee, som også var ranket bedre.

 

USA
Tiger Woods
Brandt Snedeker
Phil Mickelson
Matt Kuchar
Jason Dufner
Keegan Bradley
Steve Stricker
Bill Haas
Hunter Mahan
Zach Johnson
Webb Simpson
Jordan Spieth

Verdenslag
Adam Scott
Jason Day
Charl Schwartzel
Ernie Els
Louis Oosthuizen
Hideki Matsuyama
Branden Grace
Graham DeLaet
Richard Sterne
Angel Cabrera
Marc Leishman
Brendon de Jonge

 

Presidents Cup spilles 1-6.oktober på Muirfield Village (Ohio, USA)