Tim Gamborg (Oslo GK), Renate Grimstad (Bergen GK) , Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Sandra Nordaas (Drøbak GK) noterte seg for runder på henholdsvis 72, 80, 72 og 84 slag i Evian Masters Junior Cup, og endte med det på en sterk fjerdeplass i lagkonkurransen der 15 nasjoner konkurrerte mot hverandre.

Spania vant konkurransen med sine 212 slag, med USA hakk i hæl kun ett slag etter. Frankrike endte ytterlige to bak før det en luke på ni slag ned til de norske talentene.

Kristoffer Reitan og Tim Gamborg sine runder på 72 slag holdt forøvrig til en meget sterk fjerdeplass i den individuelle guttekonkurransen. De hadde til slutt fem slag opp til vinneren Brad Dalke fra USA, som var den eneste til å gå sin rundep på 60-tallet.

Franske Victor Veyret og Manuel Elvira fra Spania delte andreplassen (70). Det spiltes også en konkurranse med blandet felt, der både gutter og jenter er på det samme leaderboardet. Her er delte de norske gutta sjetteplassen. Grimstad og Nordaas endte lenger ned med 42. og 49. plass.

– Jentene har litt å jobbe med, men det var noen fine slag her og der hvertfall. Norge ligger på 4. plass i lagkonkurransen og det er veldig bra! En fornøyd gjeng i Evian, lød lagkaptein Henrik Bjørnstad sin rapport fra lørdagen i Frankrike.

Det var i utgangspunktet planlagt å spille to runder, men da søndagen regnet bort besluttet arrangørene at det kun skulle bli med lørdagens runde.

 

Før turneringen

Den femte utgaven av turneringen slår i gang lørdag, og det skal spilles to runder slagspill fordelt på to dager, kun noen dager før Tutta & Co. entrer banen for å spille LPGA-turnering. Tim Gamborg (Oslo GK), Renate Grimstad (Bergen GK) , Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Sandra Nordaas (Drøbak GK) blir Norges representanter i turneringen som spilles mellom 15 nasjoner. De fire juniorene reiser sammen med selveste Henrik Bjørnstad som er lagkaptein.

Les mer om turneringen her.

Lagene

Belgia

Danmark

Frankrike

India

Italia

Japan

Kina

Mexico

Nederland

Norge

Spania

Sverige

Sveits

Tyskland

USA