– Siden det ikke er noe live golf på TV, har Trackman og BMW i samarbeid med europatouren startet opp en visuell turnering fem helger på rad. En gjeng med europatour-spillere skal filme seg selv mens de spiller 18 hull slagspill på Trackman-simulator, der resultatene vises på europatourens kontoer i sosiale medier hver lørdag. Og denne uka skal Kristoffer Reitan være med, forteller Joakim Mikkelsen i Trackman Norge til Norsk Golf.

 

Reitan skal spille sin runde på Losby GKs simulatorsenter denne uken på den virtuelle banen Royal Portrush i Nord-Irland. Etter å ha filmet sin egen runde med mobiltelefonen blir materialet sendt inn til europatourens mediateam, som deretter klipper sammen videoene de får innsendt fra alle deltagerne. I premiepotten er det 10 000 euro.

BMW Trackman Invitational spilles gjennom Trackmans turneringsformat Virtual Golf, som gjør det mulig for spillere over hele verden å konkurrere mot hverandre på samme bane.

Det var nederlenderen Joost Luiten som vant den første utgaven av BMW Trackman Invitational forrige helg på Old Course på St Andrews med en score på seks under par. Blant deltagerne var også Lee Westwood, Bernd Wiesberger og Martin Kaymer.