Runden på The Players Championship la ikke grunnlag for et livslangt vennskap. Sjelden har vi hørt golfere snakke så åpent og ærlig om hverandre og være tydelig på at de er mildt sagt uenige. Og golfpublikum elsker det. Rivaliseringen setter en ekstra spiss på sporten. Når det i tillegg er Sergio Garcia som tirrer helten Tiger Woods er det lett for amerikanske tilskuere å velge side.

 

Den kontroversielle hendelsen på TPC Sawgrass gikk i korte trekk ut på at Sergio slicet grovt fordi Tiger fikk publikum til å juble midt i svingen hans. Det hevder i hvert fall den spanske matadoren. Tiger på sin side sier han fikk ok fra en marshall og kunne gjøre seg klar. Saken ble ikke bedre av at de frivillige har sprikende historier. Til slutt står uansett Sergio igjen som taperen. Han gikk på noen skikkelige blemmer mot slutten og Tiger vant hele turneringen.

 

På mandagens pressekonferanse var Tiger krystallklar på spørsmål om det var aktuelt å skvære opp med Sergio.

 

– Nei.

 

Ett ord var alt han trengte å si for å kaste mer bensin på bålet. Han har overtaket. Hvem vet hva som kan skje hvis de spiller sammen i store turneringer som US Open og The Open.

 

Rivaliseringen Tiger/USA vs. Garcia når ikke disse historiske heltene til anklene. Foreløpig.

 

Palmer vs. Nicklaus

Sarazen vs. Hagen

Hogan vs. Snead

Nicklaus vs. Watson

Norman vs. Faldo

Ballesteros vs. Azinger

 

Seves kommentar om USAs Ryder Cup lag;

 

– De har 11 greie karer og Azinger.