Russell Henley har tatt golfverden med storm. Sony Open var hans første turnering på PGA Tour og han vant den med stil. Etter 64 på førsterunden i Humana Challenge måtte vi se nærmere på ham. Hvem er egentlig Russell Henley?

 

Født i Macon (Georgia) 12.april 1989. Han holdt seg i hjemstaten på college da han spilte golf for University of Georgia. Pgatour.com har noen greie fakta.

 

  • Favorittshow på TV er Family Guy.
  • På listen over ting han vil gjøre i livet finner vi fallskjermhopping, besøke Italia og vinne Masters.
  • Pebble Beach og Augusta er favorittbanene.
  • Av overtro snakker han aldri om resultater i kommende runder.
  • @russhenleygolf på Twitter.
  • Drømmegruppen på banen er Kid Rock, Dave Grohl og Andres Gonzales.

 

Hvis du lurer på hvem Andres Gonzales er bør du lese artikkelen vår med overganger for 2013. 

 

Noen var overrasket over prestasjonen på Hawaii, andre så det komme. Hvis man skal velge en spiller som kommer til å gjøre det bra, velg en som allerede har vært en vinner. Henley har deltatt i Walker Cup og Palmer Cup. Som amatør vant han Stadion Classic at UGA på Web.com Tour (tidligere Nationwide) i 2011.

 

Han var bare den andre amatøren i historien med seier på Web.com. I 2012 fulgte han opp med to seire, Chiquita Classic og Winn-Dixie Jacksonville Open. Begge seirene kom i playoff, det sier mye om den mentale styrken og ferdighetene hans. Russel Henley er en vinner på alle nivå han har spilt. Følg ham denne uken på Humana Challenge.