Tidligere denne uken skrev ranablad.no om Polarsirkelen GK som har arrangert to innendørs golfturneringer i vinter, hvor Stålhallens innendørs fotballbane ble omgjort til en sekshulls-golfbane for en dag. 

 

Nå gjør Salten Golfklubb det samme med Nordlandshallen, når de inviterer til golfturnering lørdag 19. januar, melder Avisa Nordland på sine nettsider.

 

Les også: Polarsirkelen tenker kreativt

 

De seks hullene vil bestå av to par-3, tre par-4 og ett par-5 hull. Det skal spilles tre runder, slik at det totalt blir en turnering over 18 hull.

 

Salten GK vil også sette opp hindringer for spillerne, med out of bounds-pinner, vannhinder og bunkere. Hullene som blir fra 40 til 170 meter lange skal spilles med «almostGolf»-baller, som flyr cirka 30 prosent av lengden til en normal golfball.

 

– Dette har for første gang i verden vært gjort hos Polarsirkelen Golf på Mo i Rana og med stor suksess. De har sågar arrangert to slike turneringer, og nå tar vi det til Bodø og Nordlandshallen. Det er åpnet for påmelding i Golfbox, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, skriver Salten på sine nettsider.