Lite, om noe i det hele tatt, er et sikrere vårtegn en den tradisjonsrike piano-vignetten over bilder av verdens mest plettfrie golfbane. Det vet også arrangøren som nå har bestemt seg for å gjøre det beste ut av situasjonen; det blir Masters likevel denne helgen. 

For i mangel av turneringen som egentlig skulle vært spilt, har ESPN i samarbeid med Masters bestemt seg for å gjøre helgen minneverdig og i ekte Masters-ånd likevel. Onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag vil du kunne se fem av de mest legendariske søndagene fra Augusta i reprise – i sin helhet. 

Moroa begynner onsdag, da kan du gjenoppleve Jack Nicklaus sitt kanskje største øyeblikk på golfbanen – da han i en alder av 46 år vant sin 6. grønne jakke i 1986.

Resten av menyen skal vi la være å «spoile». Men vi du kan glede deg til Ballesteros, Nicklaus, Tigers chip på hull 16, og mye mye mer. La deg friste av søndagssendingene fra Augusta – i sin helhet – fra årene 1997, 2004, 2005, før det hele avsluttes med fjorårets magiske søndag – der Tiger tok den grønne jakka, og en viss Viktor Hovland ble beste amatør. 

 

Dere kan gjenoppleve de magiske øyeblikkene på Masters sin Youtube-kanal, Facebook-side og på deres egen nettside MASTERS.COM