Se Jon Rahms utrolige hole in one på Augusta!

Det er en fast tradisjon at spillerne prøver å "skippe" ballen over vannet på hull 16 under treningsrundene før Masters - til ære for tilskuerne. Tradisjonen holdes vedlike selv uten publikum - og Jon Rahm vartet opp med noe helt spesielt.

Publisert

Masters er først og fremst en folkefest, spesielt er innspillsdagene fantastisk lagt opp for fansen. Da slippes det inn dobbelt så mange tilskuere på området som det er under selve turneringen, slik at flest mulig skal få oppleve den magiske banen, den magiske atmosfæren og ikke minst verdens beste spillere på kloss hold.

I området rundt 16 står folk tett i tett. Her får man både se innspillet på hull 15 og ikke minst hva de finner på på det legendariske par 3-hullet som er banens sekstende.

Og hvert år, for å fri litt ekstra til de fremmøtte, prøver spillerne å skippe ballen over vannet, på norsk heter det vel fiskesprett, og ser hvor nærme de kommer. 

Den tradisjonen har spillerne ført videre også i år, til tross for at det ikke finnes en eneste tilskuer der. Men kameraene er på plass! Og på tirsdagens treningsrunde gjorde Jon Rahm det helt utrolige. 

His second in two days, Jon Rahm skips his way to a hole-in-one at No. 16 – on his birthday, no less. #themasters pic.twitter.com/rtefAN5XtH — The Masters (@TheMasters) November 10, 2020

Powered by Labrador CMS