Mens gutta skal spille på Stavanger GK skal jentene i aksjon på Sola GK et kvarter lenger syd.

Det ble gjort store endringer før fjorårets Titleist Tour som videreføres til årets sesong: Startfeltene for jenter og gutter er nå delt inn i to klasser: U15 og U19.

I fjor var det Vestfold-jenta Celine Borge – som nylig tok sin første internasjonale seier i Irland – som vant touren overlegent foran Michelle Forsland (Oppegård GK) og Sandra Nordaas (Drøbak GK)

På guttesiden var det Jarand Ekeland Arnøy som vant foran de to Stavanger-spillerne Ruben Pettersen og Petter S. Møller. Arnøy har siden den gang blitt proff, og representerer nå Team Norway.

I den yngste aldersgruppen ble det overlegne sammenlagtseiere til Madelene Stavnar (Vestfold GK) og Bård Skogen (Haugaland GK).

Startliste Titleist Tour 1 Gutter 

Startliste Titleist Tour 1 Jenter 

Små endringer i 2016

De to siste årene har det vært avviklet en «Tre køller + putter»-turnering på Titleist Tour, der spillerne har måttet vise frem et bredt slagrepertoar for å kompensere for de ti manglende køllene i bagen. I år er turneringen ikke en del av programmet, ettersom den ikke gir poeng på verdensrankingen for amatører, World Amateur Golf Ranking

Til tross for at turneringen utgår, øker turneringsprogrammet med en turnering i 2016. Blant annet kommer Titleist Tour til Salten Golfklubb i Nordland for første gang.

Etter den første turneringen i Rogaland går t(o)uren videre til Haugaland i starten av mai (matchspillturnering), Larvik GK to uker senere, Borre GK (gutter)/Nøtterøy GK (jenter) den andre uken i juni, Salten GK (gutter)/Fana GK (jenter) nest siste helg i samme måned, Gamle Fredrikstad GK i midten av juli, junior-NM på Byneset 4. til 6. august, Elverum GK i midten av september før året rundes av med finale på Kragerø GK.

Samarbeid med MOT

Titleist Tour har inngått samarbeid med MOT. MOT er en holdningsskapende organisasjon som jobber for og med ungdom. De jobber for å beskytte mot de mest negative utslagene i ungdomstiden, som mobbing, mistrivsel, gruppepress, ensomhet og rusmisbruk. MOT sin målsetning er «å bidra til robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljø.»

Gjennom 2016-sesongen vil alle Titleist Tour-deltagere bli godt kjent med MOT sine verdier og hva de står for – og hvordan de kan overføre det til sine egne liv.