Om en uke går startskuddet for årets LPGA-sesong i Australia. Der får forhåpentligvis Marita Engzelius sin debut. Suzann Pettersen vil ikke delta i den andre utgaven av Women’s Australian Open, som i år spilles i Yarralulmla. Fjorårets turnering ble spilt på Royal Melbourne, der Tutta til slutt landet på en 22. plass.

 

For Tutta blir første turnering Honda LPGA Thailand 21. februar. Når turneringen slår i gang har det gått over tre måneder siden hun sist svingte køllene i turnering. Det har hun lært seg å sette pris på.

 

– For å være ærlig så liker jeg når det ikke er sesong. Man har tid til å komme seg litt vekk fra spillet, så kommer man tilbake motivert og klar for å jobbe igjen. Det er en periode hvor man har tid til å forberede seg og jobbe med det man behøver, sier Tutta i et intervju med The Golf Channel.

 

Når jeg ser på gutta, spesielt på Europa-touren så har de ikke sesongslutt i det hele tatt. Jo eldre man blir, jo mer setter man pris på denne tiden av året hvor man kan nyte dagene, trene, og kontrollere mine egne dager, sier Tutta.

 

Se hele intervjuet hvor Tutta, Annika Sörenstam og Sandra Gal prater om Solheim Cup, nye turneringer og sex-appell her.