Faretruende skyer utsatte søndag ettermiddag spillet med to og en halv time, før lederballen anført av Raphael Jacquelin og Anthony Wall i det hele tatt hadde rukket å slå ut. Da spillet endelig kom i gang igjen tok det ikke lang tid før spillet igjen måtte blåses av. Da var det fortsatt ni spillere ute på banen, og dermed må fjerderunden avsluttes mandag.

Jacquelin og Wall rakk å spille tolv hull før spillet ble avsluttet, og det er franksmannen som leder med ett slag. Han ligger 11 under par for turneringen, men skulle gjerne tatt med seg en større ledelse til morgendagen. På det som skulle bli dagens siste hull gjorde Wall birdie, mens Jacquelin på sin side bommet en tometersputt for par. Dermed er det helt åpent om hvem som kan inkassere seierspotten på 166 000 euro, drøye 1,3 millioner kroner. Slaget bak Wall følger José Manuel Lara på ni under par. 

Jacquelin innrømmer at dagens runde var av det frustrerende slaget. 

– Det var veldig irriterende med en bogey på det siste hullet, men det var en «god» bogey så jeg kan ikke klage. Det er utfordrende å vite at man ikke rekker å bli ferdig med runden sin i løpet av dagen mens man er ute på banen og spiller. Men det gikk greit, 14 år på touren får en til å akseptere slike ting, konkluderer 36-åringen.

Eirik Tage Johansen var også med i Sicilia, men måtte ta seg tidlig helgefri etter å ha misset cuten med åtte slag.

 

Leaderboard


Kilde: europeantour.com