Siste: Dustin Johnson trekker seg fra The Masters

Verdensener Dustin Johnsons får ikke kjempet om sin første grønne jakke etter at han falt ned en trapp onsdag.

Publisert

Johnson har vunnet sine tre siste turneringer på PGA-touren, og var regnet som favoritt til å ikle seg den grønne jakken på søndag.

Onsdag opplevde han dessverre marerittet da han falt i en trapp og skadet ryggen. Kort tid etter kom en pressemelding fra manageren hans:

«Rundt klokken 15.00 i dag hadde Dustin et stygt fall i trappa hjemme i huset han leier i Augusta. Han landet veldig hardt på korsryggen og ligger nå og hviler, dog ganske ukomfortabelt. Han har blitt rådet til å holde seg i ro og begynne på en kur med antiinflammatoriske medisiner og nedkjøling med is, med håp om å ha mulighet til å spille i morgen. Jeg kommer ikke til å kommentere saken noe nærmere før jeg vet mer om Dustins tilstand.»

Johnson skulle i utgangspunktet motta sin «Player of the Year»-utmerkelse fra amerikanske golfjournalister på en tilstelning onsdag kveld, men måtte avlyse.

Johnson ankom rangen på Augusta National torsdag formiddag for å sjekke ut formen, men da starttiden hans nærmet seg, fant han ut at den vonde ryggen ikke kom til å være god nok til å spille.

Johnson ankom første tee et kvarter før han skulle slå ut, men til en samlet golf-verdens store skuffelse var det bare for å fortelle starteren og hans kollegaer at han ikke kom til å pegge opp.

Følg utviklingen i The Masters her.

Powered by Labrador CMS