Det var Skarpnord selv som kom med gladnyheten på sin Facebook-profil onsdag ettermiddag. De forlovet seg i 828 meter høye Burj Khalifa – verdens høyeste bygg.

 

– Ble forlovet i 148. etasje i kveld. #Burjkhalifa #Dubai #Happy, skriver hun.

 

 

 

Marianne Skarpnord og Richard Green møttes for første gang under en turnering i Spania i 2011. Høsten 2013 flyttet de sammen til Norge, like utenfor Skarpnords hjemby Sarpsborg. De har bosatt seg i et hus ved fairway på hull 13 på Skjeberg Golfklubb.

 

Skarpnord pratet ut om forholdet med Richard Green i et åpenhjertig portrettintervju med Norsk Golf mens de holdt på flytte høsten 2013. Der kunne hun blant annet avsløre at starten på deres forhold var alt annet enn enkel.

 

Hun la ikke skjul på at mange av de nærmeste rundt henne reagerte da hun kom hjem med en 15 år eldre kjæreste, som også hadde en datter fra et tidligere ekteskap.

 

– Mamma og pappa sa det egentlig rett ut at de ikke syntes det var greit. De hadde så klart ikke ønsket at datteren sin skulle treffe en som hadde vært gift, hadde barn og var 15 år eldre. Det er vel ingen som vil at det skal skje med deres barn!, lo Skarpnord og fortsatte:

 

– De har akseptert det nå som de skjønner at det er seriøst. Så lenge jeg er happy er de happy. Men de hadde veldig vanskelig å godta det, og det skjønner jeg.

 

Om aldersforskjellen til Richard sier hun:

 

– Det at han har en datter og har vært gift er der jeg legger størst merke til aldersforskjellen. Det blir rart for meg noen ganger når han tar på seg «pappahatten». Men han er barnslig og ung til sinns. Han er en «ung» 42-åring om det går an å si det!, sa Skarpnord og brøt ut i latter.

 

Marianne Skarpnord er i dag ranket som 339 i verden, og er med det Norges nest beste damegolfer. Europatour-veteran Richard Green, som i fjor havnet på 74. plass på Europa-tourens pengeliste, er på sin side rangert som verdens 207. beste golfspiller.

 

NB! Fredag lanseres nye norskgolf.no. Marianne Skarpnord ønsker deg velkommen!