Smartklokker er på vei til et stort gjennombrudd. Motorola Moto 360 og LG G Watch R fikk velfortjent skryt i 2014. Det er umulig å gå glipp av at Apple lanserer klokke i løpet av få måneder.

 

For golfere er det spennende med muligheten for apper på disse små datamaskinene. En klokke som kun fungerer til en enkelt ting er en trend vi trolig beveger oss bort fra. Derfor prøver også golfklokkene å gjøre mer, som vi ser med treningsfunksjonen i Garmin S6. De billigste golfklokkene, som kun viser avstand, vil fremdeles være tilgjengelig og populære. For mange vil fortsatt det enkle være det beste.

 

For dere andre har vi smartklokkene. Under elektronikkmessen CES viser Sony fram sin nye Smartwatch 3. Den blir omtalt som et av høydepunktene i Las Vegas. En av de viktigste appene når de skryter av produktet sitt er Golfshot. Tidenes beste GPS app for mobil er nå klar til å ta skrittet inn i en liten rund eller firkantet verden på håndleddet ditt. Golfshot vil faktisk fungere som eget program på klokken, ikke bare som app som kommuniserer med Androidmobilen din. Når Smartwatch 3 kommer for salg vil alle kjøpere få tilgang til Golfshots premiumapp uten ekstra kostnad.