Petter Rygg og resten av de ansatte i Golfshopen holdt fortsatt på å fylle på med varer i det over 40 meter lange lokalet da Norsk Golf tok turen under gårsdagens åpning. I ukene fremover fylles butikken opp med varer fra Callaway, TaylorMade, Titleist, Cleveland, og resten av de store utstyrsleverandørene.

 

På grunn av rekordtidlig golfsesong har utstyrsleverandørene slitt med å produsere nok køller i tide, og det norske markedet er blant de siste som prioriteres når køller skal fordeles utover golfbutikker i Europa. Men nå er endelig de spennende nyhetene på vei. 

 

– Vi satser på alt innen golf, og har fått på plass mye på kort tid. Vi satser knallhardt, og har gledet oss veldig til dette. Vi legger stor vekt på at alle som jobber her har stor golfkompetanse, og krever at selv ekstrahjelpene spiller golf, sier primus motor for den nye megastoren, Petter Rygg.

 

Når man kommer inn i lokalet er det første man ser hylle på hylle med klær, bager, hansker, traller og annet utstyr. Innerst i lokale holder de på å rigge opp «køllehjørnet» der man kan teste ut de ulike køllene ved å slå inn i et nett.

 

– Her kommer det høyhastighetsmåler til svinganalyse, mulighet for custom fitting, en stor prosjektor som kommer til å gå med Viasat Golf og mye mer, lover Rygg.

 

Han forteller at folk i alle aldre har vært innom, og har vært positivt overrasket over hvor populært det har blitt med juniorkøller. 

 

Golfshopen Megastore ligger på Alnabru rett ved E6, og ligger dermed sentralt til for de som bor i Oslo og omegn, folk på vei til golfbaner som Hauger, Losby og Miklagard, eller de som vil kombinere en handletur til IKEA, Alna Senter, eller en av de andre av de store butikkene i nærheten med kjøp av golfutstyr. 

 

Rygg ser også et potensielt marked i hotellgjester i Oslo.

 

– Vi forsøker etterhvert å få i gang avtaler med hoteller i Oslo med pakker om å leie ut sett og elektriske traller, slik at man kan kombinere en tur til Oslo med en golfrunde. Det tror jeg kommer til å slå an, sier han.

 

For mer info, se golfhopen.no.