Solbriller fra fargerike Hawaii – perfekt til en sommer med golf

Det er viktig å beskytte øynene mot sterk sol, og derfor er det ikke likegyldig hvilke solbriller du velger. Golfspillere er ute mange timer om gangen, ofte i skarp sol, eller skiftende lysforhold. Det kan være anstrengende for øynene, og da er det en trøst at riktig valg av solbriller kan få øynene dine til å slappe bedre av og gi en bedre golfopplevelse.

Publisert

Solbrillemerket Maui Jim ble født på strendene i Maui, Hawaii, designet for å beskytte øynene mot de skarpe strålene fra øyas sol. I dag er Maui Jim verdens raskest voksende premium solbrillemerke som selges i over 100 land.

Maui Jim kjennes på sin «Aloha Spirit» og på den svært avanserte PolarizedPlus2® linseteknologien som bedrer definisjon, kontrast og styrke, noe som er spesielt viktig for golf. Brillene fås i både sporty og mer klassiske modeller. Linsene leveres i fire forskjellige materialer og i fire linsefarger, pluss fire typer speilglass, for å bedre synet under forskjellige lysforhold. Maui Jim er den eneste solbrilleprodusenten som benytter tre sjeldne jordelementer i sine linser, noe som resulterer i en unik, levende og ekte fargegjengivelse. Alle Maui Jim sine solbriller anbefales av The Skin Cancer Foundation som et effektivt UV filter for øynene og den tynne huden rundt.

Maui Jim ble nettopp offisiell leverandør til European Tour, herrenes profesjonelle golfturneringer verden over. Maui Jims merkevare-ambassadører omfatter atleter fra hele verden, deriblant golfspillere i verdensklasse; Miguel Angel Jimenez, Robert Karlsson, Renato Paratore og nå Jorge Campillo.

Maui Jim selges hos optikere i hele Norge. Priser fra NOK 2300 – 4500,-.

Powered by Labrador CMS