Tiger selv gikk sin første runde under par siden comebacket, men ligger fortsatt helt sist i de 18 mann store feltet.

 

Selv om Tiger Woods forbedret scoren i åpningsrunden fra 77 til 70 slag, var det ingenting i forhold til hva hans spillepartner Patrick Reed presterte.

 

24-åringen var åtte under par etter ti hull, og kom seg til slutt inn på ni under for dagen, i en runde som ble utsatt en halvannen time på grunn av kratfig regnvær.

 

Mens unge spillere for noen år siden skalv som aspeløv når de skulle spille med Tiger, ser det nå ut til å gi de en energiinnsprøytning. Reed er den tredje spilleren i år som går 63 sammen med Woods, etter Rory McIlroy og Jordan Spieth.

 

– Jeg har aldri spilt med Tiger før, bortsett fra en treningrunde før British Open. Det var gøy å endelig kunne spille med ham i turnering. Vi hadde det fint, og heldigvis spilte jeg bra, sier Reed.

 

Lederen Jordan Spieth valgte å ikke avslutte sin runde i mørket, og må fullføre hull 18 lørdag før han tar fatt på tredjerunden. Spieth, som vant Australian Open med seks slag forrige uke etter en avsluttende 63-runde, ligger 11 under par etter halvspilt turnering. Han leder med to slag over Henrik Stenson. Ytterlige ett slag bak deler Patrick Reed og Justin Rose tredjeplassen.

 

Se høydepunkter fra dag 2 under.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Runde 1

 

 

 

Tiger Woods sin første turneringsrunde på fire måneder resulterte i en runde på fem over par (77). Dermed ligger han soleklart sist i det 18 mann store feltet.

 

Til tross for en hooket drive Out of Bounds allerede på hull 1, så Tiger Woods sin nye sving stabil ut torsdag – tatt i betraktning at han bare har slått fulle slag i en drøy måned.

 

Nærspillet derimot minnet mer om en høyhandicapers.

 

Hele fire ganger «duffet» han korte chiper fra kortklipt gress. I klippet under ser du de komiske situasjonene:

 

 

 

 

– I dag var merkelig. Det føltes ikke som jeg slo så dårlig. Nærspillet var forferdelig, og jeg senket ingenting.

 

Tiger trengte tre chipper for å nå green på det 13. par 5-hullet, og tabbet seg også ut med wedgen på hull 8 og 17.

 

– Det er definitivt overraskende at jeg slo chipene så dårlig. Jeg traff dem ikke rent. Jeg følte meg komfortabel på disse slagene tidligere denne uken, men jeg var ikke så god som jeg behøvde å være ute på banen.

 

Selv om Tiger nå ligger sist med fire slags margin, var det noe positivt å ta ut av runden. Driveren har vært hans akilleshæl de siste årene. Torsdag traff han fairwayen de fire siste gangene han brukte driveren. Det har ikke vært hverdagskost det siste året.

 

– Det er veldig deilig å kunne gå på tee og slå driveren som jeg gjorde, spesielt på back nine. Jeg kliner til og kjenner ingen smerter, sier Tiger.

 

Unggutten Jordan Spieth fortsetter sitt storspill fra forrige uke i Australia, da han vant Australian Open med en avsluttende 63-runde. Torsdag gikk han vanskelige Isleworth på seks under par, og leder med ett slag over Henrik Stenson, Steve Stricker, Rickie Fowler og regjerende mester Zach Johnson.