Spieth (22) tjente over 185 millioner kroner (22 millioner dollar) denne sesongen, og knuste dermed Vijay Singh sin gamle rekord for mest penger spilt inn i løpet av en sesong. Spieth avsluttet en uforglemmelig sesong med stil. Han vant sesongfinalen Tour Championship, og utløste dermed også FedEx Cup-bonusen på ti millioner dollar.

Han er imidlertid ikke alene om å le hele veien til banken. Det samme kan hans caddie Michael Greller gjøre.

Greller, som tidligere jobbet som barneskolelærer, måtte i følge Golf Digest jobbet som lærer i 29 år for å tjene like mye som han gjorde for Spieth denne sesongen.

Golf.com har regnet ut nøyaktig hvor mye Greller har tjent i 2015, forutsatt at han har «den vanlige» caddiekontrakten, der man får fem prosent av spillerens premiepenger for å klare cuten, syv prosent for en topp-10-plassering og ti prosent for seier.

Konklusjonen er en utbetaling på 2,14 millioner dollar, 18,1 millioner kroner i løpet av 2015. Det er bare 10 000 dollar mindre enn Phil Mickelson, og mer enn navn som James Hahn, Webb Simpson, Harris English, fjorårets FedEx Cup-vinner Billy Horschel, Ian Poulter og Hunter Mahan for å nevne noen.

Med de skyhøye utbetalingene på PGA-touren, er det ikke noen tvil om at caddieyrket kan være en lukrativ bransje. Da Stevie Williams gikk caddie for Tiger Woods i hans glansdager, var Williams lenge New Zealands best betalte «idrettsutøver».