Tidligere norgesmester Kevin André Wright har vært nære på å miste livet til hjertesykdom, og ønsker nå å øke oppmerksomheten rundt viktigheten av organdonasjon. Nå har han fått med bestekompisen Viktor Hovland hjem til Norge for å spille turnering til inntekt for Stiftelsen Organdonasjon på Vestfold GK 1. juli.

Bakgrunn: Snart kan du se Viktor i Norge: – Håper på en folkefest!

Det er fortsatt ledige billetter for deg som ønsker å se Hovland i turneringsaksjon på norsk jord for første gang siden han ble en verdensstjerne, men dersom det å følge turneringen som tilskuer ikke holder for deg, har du nå mulighet til å spille med hovedpersonen selv:

Onsdag la nemlig auksjonen.no det som utvilsomt blir de tre mest ettertraktede auksjonsobjektene til turneringen: muligheten til en plass i gruppa til Viktor som skal spille 18 hull sammen.

I skrivende stund har det bare kommet inn syv bud på de tre ledige plassene, der høyeste bud er på henholdsvis 12 000, 15 000 og 15 5000 kroner. Disse summene er imidlertid ventet å mangedoble seg frem mot arrangementet braker løs om 50 dager.

I tillegg til runden med Viktor er det lagt ut mye annet snacks på auksjonen.no, med blant annet signerte flagg, golfbager og en caddievest fra Viktor og flere av hans PGA Tour-kollegaer.

Alle inntektene fra Wright Invitational vil uavkortet gå til Stiftelsen Organdonasjon.