Hvert år spilles PNC Championship (tidligere kjent som Father-Son Challenge) – en to dagers scrambleturnering der 20 tidligere majorvinnere spiller sammen med et familiemedlem.

Justin Thomas spiller sammen med sin far, Mike. Annika Sörenstam har med seg pappa Tom, mens Bernhard Langer og sønnen Jason er tittelforsvarere.

Nå får de konkurranse av sjefen sjøl, Tiger Woods. Og hans elleve år gamle sønn, Charlie.

– Skulle ønske jeg kunne bevege meg sånn

Charlie Woods har allerede fått golffans til å sperre opp øynene etter at videoer av svingen hans har dukket opp i sosiale medier med jevne mellomrom.

«Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å spille med Charlie i vår første offisielle turnering sammen. Det har vært fantastisk å se framgangen hans som juniorgolfer, det blir fantastisk å spille sammen som et lag i PNC Championship», sier Tiger i en uttalelse.

Turneringen vil bli vist på tv, og blir første mulighet for golfverden til å se Charlie i aksjon. 11-åringen har fått oppmerksomhet etter sterke prestasjoner i juniorturneringer i Florida. I august gikk han tre under par og vant en U.S. Kids Golf-turnering. 

«Han begynner å skjønne hvordan man skal spille, han stiller de riktige spørsmålene, og det er helt rått å gå ut der og være sammen med ham. Det minner meg sånn meg og faren min i oppveksten.»

«Jeg skulle ønske jeg kunne bevege meg som ham. Jeg analyserer svingen hans ofte, og jeg skulle ønske jeg kunne rotere slik han kan, og komme i de posisjonene han gjør. Men den tiden er forbi, så jeg for gjenoppleve det med ham i stedet».

Turneringen spilles på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando den 19. desember, og vil bli vist på Golf Channel.