Fasit på tredjerunden ble 71 slag, fem birdier og tre bogeyer. Dermed er Suzann Pettersen tre slag under par totalt, på en delt 14.-plass. 

Opp til topp ti er det bare to slag, og opp til tredjeplassen seks slag. Dermed kan Tutta klatre ytterligere med en god runde. 

 

Jiyai Shin og Sandra Gal, henholdsvis nummer en og to, ser ut til å være i en egen klasse i denne turneringen. Shin leder 15 slag under par, Gal følger 14 slag under par. Begge spilte en 70-runde lørdag, og Shin har god selvtillit for tida.

– Jeg stoler veldig på meg selv og slagene mine, og jeg har god selvtillit i øyeblikket etter tre gode runder. Banen matcher meg dessuten godt, og jeg gleder meg virkelig til i morgen, sier Shin til lpga.com.

På papiret bør dette bli lett match for Shin som er ranket som verdenstoer. Gal er bare på plass nummer 100. 

Neste kvinne på lista er Na Yeon Choi, ni slag under par på tredjeplass. 

 

Etter to runder:

Suzann Pettersen klarte ikke å klatre på resultatlisten på andrerunden av Kia Classic. 

Med tre birdier og tre bogeyer, er Suzann totalt ett slag under par på en 19.-plass. Andrerunden spilte hun på 73 slag. 

Jiyai Shin leder Kia Classic etter en fantastisk 64-runde.Hun er totalt tolv slag under par. 

Både Tutta og Shin ble ferdige med sine andrerunder, men mange av spillerne fikk sine runder stoppet på grunn av mørket. Runden spilles ferdig lørdag, før de går løs på tredjerunden. 

– Det er en fordel for meg at jeg fikk spilt ferdig i går, da får jeg hvilt meg skikkelig, sier Shin til LPGAtour.com. 

 

Etter første runde:

Suzann Pettersen lå dårlig an etter ni hull. Det norske golfesset er i sving på LPGA-touren igjen. Denne uken er hun i Los Angeles for Kia Classic, og Pettersen har plassert seg på en delt 17. plass etter første runde.

Det så en anelse stygt ut etter ni hull, da Tutta rundet på to over par, men som alltid kom hun sterkt tilbake på siste ni. Tre birdies ble det, de to siste på hull 16 og 17, og dermed er det ikke langt opp til teten likevel. Sekstetten som ligger på fjerdeplass, for eksempel, er bare to slag foran.

– Omsider er jeg tilbake igjen på touren. Det skal bli godt å komme i gang, og jeg føler meg klar til å konkurrere, skrev Suzann på sin blogg før turneringsstart.

Amanda Blumenherst leder etter første dag etter en start på sju under par. Sandra Gal er slaget etter, mens Michelle Wie på tredjeplass er fem under par.