Spilte seg til topp-10 plassering

Caroline Martens avanserte etter dramatisk finalerunde i Frankrike.

Caroline Martens fortsetter å imponere på LET Acces Tour. Søndag klatret hun til en 7. plass etter en vanvittig golfrunde som inneholdt alt. I løpet av søndagen hadde hun to bogeys, en trippelbogey og fem birdies. Det ble 69 slag og par for dagen på den franske vestkysten.

Turneringen ble kortet ned til to runder da de avlyste fredagens runde på grunn av sterk vind og lav temperatur. 7.plassen blir dermed stående som endelig sluttresultat. Martens har hatt en god start på kvalifiseringssesongen med topp-10 på de to første forsøkene etter at hun mistet kortet på Europatouren forrige sesong.

Danske Monica Christiansen ble denne ukens vinner. Hun var eneste spiller i feltet med totalscore under par(-1).
Neste på LET Access-programmet er Ocho Golf Ladies Open i Spania 1. mai.

———————————————————–

Runde 1

Caroline Martens spiller denne ukens turnering Open på LET Access Tour og ligger på øvre halvdel av tabellen etter åpningsrunden.  Dagen startet med en uheldig dobbeltbogey på det første hullet, og med ytterligere fire bogeys og bare tre birdies, måtte hun til slutt notere 72 slag i scorekortet. Banen har par 69.

Tre over par gir henne en delt 20. plass, seks slag bak lederen.

Turneringen spilles like utenfor Rennes på Frankrikes vestkyst, og er Martens andre på Acces-touren etter at hun ikke spilte inn nok penger på europatouren i fjor. 26-åringen startet året med en sterk 5. plass.

Cecilie Lundgreen spilte også på LET Access Tour i fjor. Hun kom på tredjeplass hvilket betyr at hun i år får spille med de beste på Europatouren.