Det opplyser hun om på sin Facebook-profil.

– Jeg blir ute i cirka tolv uker på grunn av en skade i skulderen. Heldigvis slipper jeg å operere, bare god, gammeldags hvile og trening. Dette er ikke noen morsom del av å være idrettsutøver, men jeg vil komme sterkere tilbake, og jeg har et fantastisk støtteapparat, skriver hun på sin Facebook-profil.

Les også: Madelene Stavnar om livet som golfproff

Norsk Golf får opplyst at skadeavbrekket sannsynligvis blir på ti til tolv uker – gjeldende fra 10. juli. Det betyr at Vestfold-jenta sannsynligvis bare kommer til å gå glipp av Scottish Open. Hun tar sikte på å være spilleklar til Andalucia Costa del Sol Open de Espana helt i slutten av september..

Det er i så fall bra timing, for da begynner også den travleste perioden i årets sesong.

Stavnar kvalifiserte seg i vinter til europatouren som den yngste norske spilleren noensinne. Etter en treg start på sesongen med tre missede cuter på rad, endte hun på en fin 36.-plass i Thailand i starten av måneden. Det gir henne en 100.-plass foreløpig på Ladies European Tours pengeliste. Det er topp-80 ved sesongslutt som automatisk fornyer rettighetene for neste sesong.

Stavnar har spilt inn 2340 euro i år. I fjor var det 18 307 euro som måtte til for å ende på den viktige 80.-plassen på pengelisten. Den var det for øvrig Stavnars klubbvenninne og Team Norway-kollega Tonje Daffinrud som sikret seg.