(Oslo, 31. mai 2013) Suzann pro Challenge 2013 blir en kamp mellom fire «kontinenter». Yani Tseng og Ai Miyazato vil representerer Team Asia, Beatriz Recari og Sandra Gal utgjør Team Europe, Jessica Korda og Paula Creamer stiller for Team USA, mens Marita Engzelius og Suzann Pettersen utgjør Team Norway. Dermed er det duket for et interkontinentalt golfshow på Bogstad 7. september 2013.

 

– Dette er jenter som jeg kjenner godt. De er positive, utadvendte, har et godt hjerte og vet hva som skal til for å gi publikum en fantastisk golfopplevelse, sier Suzann Pettersen.

 

Suzann Pro Challenge ble første gang arrangert i 2012, da med tre tidligere verdensenere i Yani Tseng, Annika Sörenstam og Lorena Ochoa i startfeltet i tillegg til Tutta i en og samme gruppe. Med ytterligere fire jenter til start skaleres turneringen opp.

 

Årets turnering er et samarbeid mellom Suzann Pettersen Management, BMW, Thon Hotels, P4, Norges Golfforbund, Oslo Golfklubb og Right to Play.

 

– Jeg er utrolig privilegert som har mulighet til å holde på med det jeg liker aller best. Dessverre er det veldig mange som ikke har de samme mulighetene. Derfor håper jeg at flest mulig stiller på Bogstad i september, både for å få med seg golfshowet, men like mye for å støtte opp om det gode arbeidet Right to Play gjør over hele verden, avslutter Pettersen.