Stø kurs for Quiros

Alvaro Quiros og Rory McIlroy har delt ledelsen gjennom hele UBS Hong Kong Open. Nå troner spanjolen alene på toppen med en runde igjen.

Publisert

Men en tredjerunde på 67 slag leder Quiros nå med ett slag på svenske Peter Hanson før den siste runden. Hans bogeyfrie runde på tre under par tok ham til ti under for turneringen.

Før runden delte han ledelsen med verdenstoer Rory McIlroy, som falt tilbake til femteplass med en runde på par. Dermed er han nå i fare for å endte opp utenfor topp-to, som vil være spikeren i kista for hans mål om å vinne Europa-tourens Race to Dubai neste uke.

Til tross for at han er i tet føler Quiros han har mer å gå på, først og fremst på greenene.

– Jeg slo ballen veldig bra fra tee til green. Men puttingen var veldig, veldig svak. Lengden min er så klart en stor fordel, så når jeg klarer å treffe fairway har jeg gode muligheter for birdie, sa han.

Ifølge McIlroy var det stort sett ingenting som stemte for hans egen del.

– Jeg var aldri i nærheten i dag. Jeg hang ikke helt med mentalt, og slet med å komme inn i flytsonen. Det var en av de dagene hvor jeg ikke klarte å få noe til å skje, så det var deilig å gjøre et par birdies mot slutten så jeg fortsatt er med i seierskampen. Jeg er bare tre bak, så om jeg kan starte bra imorgen er jeg tilbake i kampen.

Høydepunkter

Powered by Labrador CMS