Etter to år uten seiere på touren begynner Tiger å vise tegn til gamle takter igjen. Svingendringene han har jobbet med sammen med Sean Foley er i ferd med å sette seg, og han har begynt å manipulere ballbanen igjen slik han gjorde i gode gamle dager.

 

I følge ham selv er han også skadefri for første gang på lang tid, og med to friske knær har han levert resultater som gir grunn til optimisme. I Australian Open for to uker siden endte han på tredjeplass, hans beste plassering for sesongen. Uken etter var det Presidents Cup, hvor han imponerte i sin singlematch mot Aaron Baddeley og fikk æren av å avgjøre turneringen i amerikanernes favør.

 

Dette var også første gang han har løftet et trofé siden den mildt sagt omtalte thanksgiving-kvelden i 2009, så gjenstår det å se om dette vil tigeren blod på tann i hans egen turnering Chevron World Challenge som slår i gang på Sherwood Country Club i California torsdag. Dette blir den 13. utgaven av turneringen, og Tiger har vunnet fire av gangene. 

 

Promo

 

 

Kun 18 spillere stiller til start i turneringen. Det er:

 

– Keegan Bradley

– Bill Haas

– Steve Stricker

– Paul Casey

– Zach Johnson

– Bo Van Pelt

– K.J. Choi

– Matt Kuchar

– Nick Watney

– Jason Day

– Martin Laird

– Bubba Watson

– Rickie Fowler

– Hunter Mahan

– Gary Woodland

– Jim Furyk

– Webb Simpson

– Tiger Woods

 

Turneringen ble opprettet av Tiger Woods som en veldedighetsturnering, der de innsamlede pengene går til hans organisasjon, Tiger Woods Foundation. Likevel er det en ekstremt lukrativ turnering å delta i. Den samlede premiepotten er på nesten 30 millioner kroner, hvorav førsteplassen soper inn over 7 millioner. Heller ikke sisteplassen blir glemt, og er garantert over 800 000 kroner. 

 

Hvem tror du vinner denne uken, og hvorfor?

 

Høydepunkter fra 2010