Støtt Joakims "fuglejakt"

Lyst til å gi Joakim Mikkelsen en hjelpende hånd i starten på proffkarrieren? På hans nye hjemmeside har Joakim og hans støtteapparat startet opp en "Team JM's Birdie & Eagle Club".

Publisert

OPPDATERT: Klubben rundet i helgen 100 medlemmer.

På Joakims nyopprettede nettside joakimmikkelsen.com, er det etablert en klubb for de som ønsker være med å støtte drammenserens satsing gjennom å betale ham per birdie og eagle han gjør i turnering. 

Team JM er en gruppe privatpersoner som har gått sammen for å sette i gang aktiviteter som kan hjelpe Joakim under etableringsfasen som profesjonell golfspiller.

– Klubbens «medlemmer» vil være med i trekningen av en driver, og tanken er å forhåpentligvis legge inn andre premier etterhvert også, forklarer hovedpersonen selv til Norsk Golf.

«Birdie & Eagle Club” gjelder for de ti proffturneringene Joakim skal spille i perioden 12. juli til 30. september. Klubben går ut på at medlemmene av klubben forplikter seg til å bidra med  25 kroner per birdie, og 100 kroner per eagle Joakim skulle gjøre i løpet av denne perioden.

Alle betalende medlemmer av «B&E-klubben» vil være med i trekningen av en valgfri driver fra enten Callaway, TaylorMade eller PING. Den heldige vinneren kan hente driveren hos Kristoffer Steen i Proshopenn til NGU på Drammen Golfbane.

Statistikk og resultater med mer vil bli offentliggjort på joakimmikkelsen.com samt via email til klubbens medlemmer.

Ønsker du å være med å støtte Joakim gjennom dette tiltaket, send en e-post til teamjm@joakimmikkelsen.com.

Powered by Labrador CMS