I 2011-sesongen utviklet Steve Stricker en uvane for å miste store ledelser. Det samme holdt på å skje under avslutningsrunden av Hyundai Tournament of Champions

Amerikaneren brukte bare seks hull på å miste størsteparten av hans ledelse på fem slag, men klarte etterhvert å få skuta tilbake på rett kjøl. Med tre birdies på de siste syv hullene vant han til slutt med tre slags margin på skotske Martin Laird. Det tar ham opp til 5. plass på verdensrankingen.

Dette var Strickers niende PGA Tour-seier siden han fylte 40, og hans 8. på de siste 50 turneringene han har spilt. Og som vanlig gjorde han det ikke lett for seg selv. Martin Laird, Webb Simpson og Jonathan Byrd var alle bare ett slag bak Stricker på de første ni, men ikke lenge. Stricker rullet i en birdieputt på syv meter på det åttende hullet, og derfra så han seg aldri tilbake. 

– Det var tøft. Jeg ga aldri opp i dag. Det er alltid vanskelig å forsøke å vinne, og det er enda vanskeligere når man har en ledelse som jeg hadde. Jeg er veldig stolt av det jeg gjorde i dag. Og det er alltid gøy å få en klem fra familien når man går av green på slutten, forteller Stricker som avsluttet med 23 under par totalt.

(Kilder: golf.com/pgatour.com)