Etter en 45 minutters vielse ble paret feiret med fyrverkeri utenfor kirken. Blant gjestene var blant andre Tuttas Team Norway-venninner Marianne Skarpnord og Caroline Martens.

Tutta sitt forhold med Christian Ringvold ble gjort offentlig i mars 2014.  Det avslørte hun selv under en pressekonferanse før en turnering i Kina.

Jeg har veldig lyst til å spille i Tokyo, men jeg er ikke fremmed for å si at jeg vil stifte familie, og vi kommer ikke til å vente fire år på det. 

Tutta i august

– Vi møttes gjennom felles venner. Han er en tidligere skiløper som gikk mye på ski da han var yngre. Han har stor forståelse for den livsstilen jeg har. Han respekterer virkelig antallet timer jeg må tilbringe på banen. Det er til stor hjelp, og det er veldig bra å ha en man kan dele hva man holder på med, sa Tutta den gang.

Etter fjorårets OL i Brasil åpnet Tutta for å stifte familie – uten at det nødvendigvis skal gå på bekostning av golfkarrieren.

– Jeg har veldig lyst til å spille i Tokyo (OL i 2020 journ. anm.), men jeg er ikke fremmed for å si at jeg vil stifte familie, og vi kommer ikke til å vente fire år på det. Kanskje jeg må gå i noen gode kvinnelige utøveres fotspor og spørre om råd mellom her og Tokyo. Men vi har lyst til å se på hva vi kan skape av «jyplinger», sa Tutta i august.

Se vår fotograf Benjamin A. Wards bilder fra lørdagens vielse under.

Norsk Golf gratulerer det ferske ekteparet!