Tage og Krogh kjemper i toppen

Kristian Krogh Johannessen og Erik Tage Johansen biter fra seg i Challenge Tour-turneringen i Sveits.

Den norske duoen har levert birdies en masse i idylliske Luzern, og ligger begge på en delt 12. plass, seks under par. Erik Tage Johansen har fremdeles to hull igjen å spille av andrerunden som ble midlertidig stoppet på grunn av tordenvær fredag ettermiddag. Stavanger-golferen, som kommer rett fra en god opplevelse i Europatour-turneringen på Sicilia, har med andre ord mulighet til å klatre ytterligere på leaderboardet før tredjerunden tar til.

«Krogh» som leverte en runde på -1 torsdag, klinte til med hele seks birdies fredag. Krydret av en ørliten bogey, endte runden på -5.

Tage på sin side har levert hele åtte birdies i løpet av fredagen, og er syv under for dagen – og da har han altså tilgode å spille to hull!

Arnøy henger med, Olsen sliter

Også Jarand Ekeland Arnøy henger godt med i den naturskjønne, sveitsiske byen. Bergenseren , som åpnet med en runde på par torsdag, gikk fredagen tre under, det gir ham en delt 35. plass før helgen. Den fjerde og siste nordmannen i feltet, Aksel Olsen, åpnet turneringen med en 74-runde torsdag. Fredagen fikk han kun bokført sju hull før spillet ble stoppet av tordenværet, skal han ha håp om å få spille om premiepenger i Sveits må han etter all sannsynlighet under par, cuten går akkurat nå på -1.

I skrivende stund leder Kevin Phelan, Julian Suri og Birgir Haftorsson på -10.

Saken oppdateres når været har latt spillerne fullføre den andre runden.