Tage tilbake på pallen

Etter å ha brutt rekken med topp 3-plasseringer forrige uke, var Eirik Tage Johansen tilbake på pallen på Gecko Pro Tour mandag.

Etter å ha åpnet sesongen forrykende med to seiere og en andreplass på den spanske minitouren, ble det «bare» en delt sjetteplass i forrige ukes turnering på Guadalhorce Golf Club. Mandag ar han tilbake på pallen igjen.

Tage åpnet ukens turnering på Marbella svakt med en 75-runde, men tok seg betraktelig opp i sisterunden. Takket være fem raske birdies på de første ni hullene hoppet han rett opp i tet. Dessverre var ikke to birdies og en bogey i innspurten nok til å sikre seier, og siddisen landet til slutt to slag bak vinneren Manuel Quiros fra Spania.

Tage startet dagen på delt 18. plass, og klatret dermed 16 plasser med sin 66-runde.

Stian Hansen var også med denne uken. Med to 77-runder endte han ti over par og alene på 22. plass.