Runde 4

Uheldigvis for Skarpnord, ble dagens runde hennes høyeste score på banen. Med en 75-runde falt den norske jenta tilbake på leaderboardet. Moss og Rygge-jenta lå lenge i toppen, og så ut til å sette en personlig bestenotering for sesongen. Men flere bogeys skulle sette en stopper for dette.

Som «vanlig» hadde Skarpnord en god score på banens første hull. Fra hull 1 til hull 4, sto Skarpnord oppført med tre birdies og en bogey på scorekortet. Etter hull 4 hadde hun mange gode par. Likevel var det bogey på hull 7, 15, og 17, samt en dobbel bogey på hull 16 som satte kjepper i hjulet for Moss og Rygge-jenta.

Skarpnord havnet på en respektabel 25. plass, med en gevinst på 2850 euro.

Vinneren av turneringen ble engelske Felicity Johnson, etter å ha vunnet play-off mot italienske Diana Luna. Begge jentene hadde gått 14 slag under par, under Paris International.

 

Runde 3

Den norske jenta viste at hun fremdeles vil sloss om de jeveste plassene under Lacoste Ladies Open de France. Om Skarpnord skal ta det lille ekstra steget opp blandt de beste, må den norske golferen ta seg sammen på banens siste ni hull.

Skarpnord har nå gjort det til en vane å omgjøre seg selv til en birdiemaskin på banens første ni hull. Lørdagens runde ga fire birdie og fem par. Igjen var det banens siste ni hull som ga Skarpnord en «stein i skoen».  Hull 11 og 12 ga to nye birdies til den norske jenta, men så kom bogey-spøkelset. Hull 12 og 13 ga et slag hver over par, før Skarpnord satte sin syvende birdie for dagen på hull 14. En dobbel bogey kom på hull 15, og dagens tredje bogey kom på banens siste hull.

Skarpnord ligger sammenlagt syv slag under par, kun fem slag bak toppen. På førsteplass ligger italienske Diana Luna og gårsdagens leder, østerrikeren Stefanie Michl. Derfor er det store sjanser for at Skarpnord kan notere seg for sesongens beste plassering.

 

Runde 2

Moss og Rygge-jenta har fått en meget god start på Paris International, etter den andre runden. Desverre for den norske jenta, var ikke de første ni spilte hullene på hennes side.

De første ni hullene ble alt annet en gøy for Skarpnord. Hull 1 og 2 ble det notert bogey, før en dobbel bogey kom på hull 3. Skarpnord fikk ordnet dagens sjette birdie på hull 5, men avsluttet med to nye bogeys på hull 6 og 9 (ettersom Skarpnord spilte backnine fra start). Men så startet opphentingen.

På de siste ni hullene viste Skarpnord stor klasse. Med birdie på hull 11,12, 13 og 15 lå nemmelig den norske jenta helt i toppen. Hun fikk en bogey på hull 16, men ordnet opp med en ny birdie på hull 17. Det var klart at den norske jenta hadde funnet tilbake til flytsonen, som hun gjorde den første dagen.

Moss og Rygge-jenta ligger fremdeles med i tetsiktet, på en delt 11.- plass, med fire andre spillere. Skarpnord har fire slag opp til toppen av leaderboardet, hvor Østerrikeren Stefanie Michl ligger (-9).

Også finnene har gjort en god konkurranse så langt for norden. Etter Michl, ligger Ursula Wikstrøm (-8) sammen med Minea Blomqvist (-7) og Kaisa Ruuttila (-7) på de neste plassene. Dermed er det ikke avgjort for Skarpnord om å kjempe i toppen som ligger fem slag under par.

 

Runde 1

Bare en uke etter forrige helgs Solheim Cup-triumf er Ladies European Tour i gang igjen. Denne uken er det Lacoste Ladies Open de France på Paris International som er arenaen, og Marianne Skarpnord har fått en knallstart på turneringen.

Med en åpningsrunde på seks under par har Moss & Rygge-jenta kun to slag opp til Cassandra Kirkland (Frankrike) i tet, og ett opp til Virginie Lagoutte-Clement og Kaisa Ruuttila som deler andreplassen på syv under.

Skarpnord gjorde en meget stabil runde, og kunne levere ett scorekort uten bogeys. På de første ni ble de to birdies og syv par, mens i andre halvdel av runden skulle hun virkelig finne flytsonen. Da hun var ferdig med det 11. hullet hadde hun gjort åtte par på rad, men på de syv siste hullene skulle hun virkelig våkne til liv med fire birdies.

Dermed har hun nå gitt seg selv et optimalt utgangspunkt for å notere seg for årsbeste denne helgen, men det er fortsatt langt å gå. Siden midten av juni har Skarpnord endt mellom 20. og 30. plass i fem av de syv turneringene hun har deltatt i, og 23. plass står fortsatt som hennes beste palssering denne sesongen. 

Forhåpentligvis pynter hun på den statistikken søndag.