Vi var ganske klar i vår første test som ble publisert i Norsk Golf 01/2014. SkyPro er en veldig fin treningspartner. Lett forståelig applikasjon med gode tips og veiledning. Den målrettede treningen med krav til hva du skal oppnå er noe som skiller den fra de andre svingsensorene. Nå nyter SkyPro godt av en av de virkelig store fordelene med disse tekniske hjelpemidlene. Applikasjonen er oppdatert og gir deg nesten en helt ny SkyPro.

 

Å bruke SkyPro til putting er enkelt. Du fester sensoren på samme måte som alltid. Kalibreringen er også lik og tar noen få sekunder. Etter det er du klar til å få den brutale sannhet om puttingen din. Lengden på baksvingen vil kanskje overraske deg. Tempoet er sannsynligvis langt unna det som er regnet som idealet. Du vil sikkert få noen positive overraskelser også. Som at svingsporet ditt er langt bedre enn fryktet. Det er viktig å tenke på de positive sidene samtidig som man lærer av feilene. Hvis man blir opphengt i en jakt på det perfekte kan disse tekniske hjelpemidlene gjøre det litt sprøere enn den gjennomsnittlige golferen. Med så mye informasjon tilgjengelig er det også viktig å lære for å kunne tolke det. Ta deg tid til å lese litt på internett eller spør proen i klubben.

 

 

 

 

Vår treningsøkt på puttegreenen med SkyPro var en av de beste på lang tid. Følelsen av effektivitet og mening gjorde at tiden fløy. Å trene putting kan være kjedelig. Med SkyPro blir det alt annet. For å sjekke tallene utførte vi varierte øvelser og bevegelser som alle ble registrert korrekt av sensoren. Vårt inntrykk er at den er enda mer nøyaktig i bruk sammen med putter. Dette kommer trolig av at sensoren ikke utsettes for vibrasjoner og bevegelse på skaftet. Med den rolige puttebevegelsen får SkyPro i ro og fred registrere alt du foretar deg.

 

 

 

 

Er dette et produkt du skal kjøpe? Hvis du liker å være systematisk og allerede trener målrettet med loggføring av øktene kan SkyPro være viktig. Hvis du har lyst til å ta trening til dette nivået kan den også anbefales, men dersom du er en vanlig golfer som trener etter lystprinsippet blir dette for mye av det gode. Dersom du er av den siste typen kan det allikevel være lærerikt og artig å prøve en svingsensor. Å kjøpe en eller flere slike for utleie og bruk i treningsgrupper kan være en god ide for golfklubber. Å kjøpe den sammen med andre kan også gjøre investeringsterskelen lavere.

 

+ Utviklingen av nye funksjoner i applikasjonen viser at produktene er framtidsrettet.
+ Enkel i bruk sammen med putter.
+ Lett å bla gjennom all informasjon på skjermen.
+ Fine tips og veiledninger.
+ Svært nøyaktige registreringer.

 

– Ingen applikasjon for Android eller Windows.

 

Veiledende pris 1795,-.