Det var lite å utsette på spillet til Eirik Tage Johansen i årets første Gecko Pro Tour-turnering på  Atalaya Golf & Country Club i Malaga.

 

32-åringen startet torsdagens andre og avsluttende runde på delt fjerdeplass, to slag bak teten. Da dagen var omme tronet han alene på topp – 13 under par sammenlagt og hele fem slag ned til nærmeste motstander.

 

Tage avsluttet med en kanonrunde på åtte under par, med fire birdies, to eagles og ikke en eneste bogey.

 

Stavanger-golferen, som i november ble tatt tilbake inn i Team Norway-varmen, har dermed fått en perfekt start på 2015.

 

Les også: Stjerner i toppen

 

2014/15-sesongen av Gecko Pro Tour startet allerede i midten av november. Med åtte turneringer igjen av årets sesong, har Tage begynt å få en solid luke på toppen av tourens poengliste. Tage står så langt bokført med fire topp-5-plasseringer i sesongens seks første turneringer, og er på god vei til å repetere forrige sesongs sammenlagtseier.

 

Vinneren av Gecko Pro Tour blir belønnet med en gratis startbillett til førstesteget av høstens europatour-kvalifisering.

 

Tage Johansen står med en begrenset kategori til årets Challenge Tour, og uten kategori på Nordic League. Dermed blir Ecco Tours Winter Series-turneringer i midten av mars viktig. Bra spill her gjør at Tage kommer med i tourens omstokking av kategorier som skjer til våren, og kan gi ham startbillett i flere turneringer.

 

Resultater Gecko Pro Tour https://thegeckoprotour.com/live-scores-golf.html#/competition/120079/leaderboard