«Twoeightygolf.com»

Det er navnet på nettsiden som Marius Thorp også har delt i sosiale medier de siste dagene. Etter det Norsk Golf kjenner til, har den tidligere europatour-proffen, som var den første nordmannen noensinne som klarte cuten i en major, startet nettsiden sammen med sin bror og tidligere tour-caddie Andreas Thorp.

På Instagram-kontoen @twoeightygolf har det blitt delt en rekke bilder av noen av høydepunktene fra deres karrierer.

Enn så lenge vil Thorp imidlertid ikke si noe om hva som er i vente. Datoen 20. august markerer for øvrig 15-årsjubileet for Thorps seier i europamesterskapet.

– Jeg kan ikke si noe om dette på nåværende tidspunkt, sier Thorp til Norsk Golf.

– Innebærer dette et comeback med bror på bagen?

– Dere får nok bare smøre dere med tålmodighet og vente og se. Jeg er fast ansatt i Bærum GK i dag og har ingen intensjoner om annet, smiler Thorp hemmelighetsfullt.

Marius Thorp jobber i dag som sportssjef på Bærum Golfklubb og ekspertkommentator for Eurosport Golf. Andreas Thorp jobber på sin side som sportssjef på Miklagard Golf.

Uavhengig av om det er snakk om comeback eller ikke for Marius Thorp, er det stor sannsynlighet for at han spiller norgesmesterskapet på Holtsmark GK fra 30. juli. I hvert fall hvis vi skal tro Team Norway-proff Elias Bertheussen, som allerede har spådd Thorp som høyaktuell vinnerkandidat. Til tross for et stappfult premieskap fra amatørtiden har Thorp ennå til gode å vinne kongepokalen.

– Jeg tror det blir kult. Eurosport har varsla en stor satsing mot NM. Jeg håper Marius Thorp skal jobbe i Eurosport, for han har trent mye på egen hånd og har vært sykt «sneaky.» Han har stukket av med en Trackman og har trent mye med den. Han kommer garantert til å stille opp og si at han ikke har rørt ei kølle på lang tid. Jeg tror han kommer til å gjøre et lite comeback til NM, og være en dark horse der, sa Bertheussen til Norsk Golf forrige uke.