Tekst: Kaia Means

 

Elysian Golf har fått en kansellering i siste liten for Augusta-opphold inkludert billetter til The Masters og mulighet for spill med Gary Player. Den som hopper på tilbudet bør ha en relativt tjukk lommebok.

 

Plutselig er det et helt hus som står ledig i Augusta når The Masters går av stabelen i påsken, 2. til 8. april. Inkludert er et program som de fleste av oss må bare drømme om. Men hvis du har 465 000 kr i banken og ikke vet hva du skal gjøre med dem, er det bare å invitere ni av dine beste venner til å oppleve en uforglemmelig tur.

 

– Vi hadde en gruppe som trakk seg i tolvte time, så hele turen er organisert og klart, sier Janneke Diemel i Elysian Golf.

 

Inkludert i prisen på USD 85 000 er husleie for et hus med åtte soverom og billetter til The Masters de to siste spilledagene og en runde golf på Augusta Country Club. I tillegg får man ’full VIP hospitality,’ mat og drikke og privatsjåfør med ’executive coach’ for hele turen. For USD 5000 til per lag, får man også spilt i Gary Player Invitational Pro/Am at Champions Retreat, inkludert svinganalyse av Gary Player.

 

På spørsmål om hvem de venter kommert til å hoppe på tilbudet, som er priset $20 000 under normalpris, sier Diemel, ”Kanskje det er noen finansgutter som nettopp har cashet inn en bonus?”

 

Mer info: elysiangolf.com