Ikke kall det et comeback ennå, men det nærmer seg.

 

I følge Golf Channels Tim Rosaforte, har Tiger nå tatt et stort steg i riktig retning på vei tilbake fra ryggskaden. I helgen ble han observert slå fulle slag med alle køllene i bagen på treningsfeltet på Medalist Golf Club, nær hjemmet sitt i syd-Florida.

 

Woods ble operert 31. mars for en sammenklemt nerve i ryggen. Operasjonen gjorde at han ble henvist til sofaplass mens årets to første majorer, The Masters og U.S. Open gikk av stabelen.

 

De siste ukene har det versert rykter om at Woods tar sikte på et comeback i The Open Championship på Royal Liverpool 17. juli, der han vant i 2006. Hans agent Mark Steinberg har hverken bekreftet eller avkreftet ryktene, men sagt han har forventet et comeback «en gang i løpet av sommeren».

 

Les også: Golfsporten uten Tiger = Minus 90 000 000 000

 

Golf Channels Rosaforte understreker at det fortsatt er for tidlig å si noe om når Tiger er å se i turneringsaktivitet igjen.

 

– Dette er fantastiske nyheter for golf-verden, men vi skal ikke lese for mye i dette. Bare fordi han klarer å slå baller, betyr ikke det at han er klar for turnering. Det er uansett fanatstiske nyheter for ryggen og helsen hans at han er ute og svinger igjen, sier Rosaforte.

 

Nyheten kommer som minst like gode nyheter for TV-selskapene og turneringsarrangørene. Billettprisene til årets U.S. Open på Pinehurst ble halvert i forhold til fjorårets mesterskap på Merion, mens TV-selskapene også har rapportert om nesten en halvering i seertallene i turneringene Tiger deltok i fjor.