For første gang på over fem år vant Tiger Woods en golfturnering igjen. Etter seieren slet 42-åringen med å holde tilbake tårene.

– Jeg kjente på tårene, så jeg måtte skjerpe meg. Da jeg landet ballen på greenen på det 18. hullet, så kunne jeg tillate meg en high five, og feire litt. Det var da det slo meg, at jeg kom til å vinne turneringen, sier Tiger.

– Jeg kan ikke tro at jeg greide dette, slik som sesongen har vært.

LES OGSÅ: Kongen er tilbake!

Følelsesladd

Det var en tydelig følelsesladd vinner som ble intervjuet i forbindelse med premieutdelingen, der han mottok troféet for seieren i Tour championship.

– Det har vært tøft. De siste årene har ikke vært enkle, men jeg har jobbet med tilbake. Jeg kunne ikke ha gjort det uten støtten rundt meg. Spillerne har støttet meg, og noen av dem har visst hva jeg har slitt med – det så man etter det 18. hullet.

– Det er vanskelig å tro at jeg har vunnet Tour championship.

Tiger Woods vant til slutt turneringen med to slags margin. (Foto: Getty Images)

Spenning

Tiger ledet med tre slag på verdensener Justin Rose før den siste runden. Stødig pargolf så ut til at det aldri skulle bli spennende på avslutningsdagen.

– Billy (Horschel, journ.anm.) la press på meg, og jeg gjorde et par bogeyer. At jeg greide å gjøre en up and down på det 17. hullet var viktig.

«Tiger-brølet». (Foto: Getty Images)

Hyllet verdenseneren

I flighten foran hadde Rose gjort sin del av jobben; senket birdien og sikret sammenlagttriumfen i FedEx cup – verdt 80 millioner kroner – ved å bli nummer fem eller bedre i turneringen.

– Jeg visste ikke at Rosie hadde gjort birdie, så jeg tenkte at jeg hadde en sjans til å vinne FedEx cupen også, sa Tiger.

– Men gratulerer med tittelen Rosie. Han har hatt en fantastisk sesong, han er den beste i verden. Det er ikke noe man blir over natta. Det har han greid, så gratulerer til ham.