Woods sin 2015-sesong avsluttet i Wyndham Championship 23. august. Bare tre uker senere, annonserte han på sin hjemmeside at han nettopp hadde gjennomgått sin andre ryggoperasjon på ett år. Nå antyder han at det er lenge til vi kommer til å se ham tilbake i turnering.

Rehabiliteringen starter snart, og den kommer til å bli kjedelig og lang. Sist gang tok det lang tid å komme tilbake. Noen spillere på touren har gått gjennom samme inngrep og kommet tilbake smertefrie. Det tok dem over et år, sa Woods under Bridgestone America’s Golf Cup tirsdag denne uken.

Den tidligere verdenseneren, som fyller 40 om to måneder, har falt til 334. plass på verdensrankingen. Han har stått med 14 majorer siden 2008, fire kort av Jack Nicklaus sin majorrekord.

– Det er viktig for meg å ha mer enn 18 majorer når alt er ferdig. Det tok Jack hele karrieren å klare det, og min karriere er ikke ferdig ennå. Jeg mener jeg fortsatt har en god statistikk å vise til etter mine 20 år på touren. Det viktigste nå er å bli frisk og gå inn i 40-årene med god helse, og bli like suksessfull som Vijay Singh, som vant de fleste av sine turneringer i 40-årene. Jeg ønsker å spille på det høyeste nivå med de nye guttene i lang, lang tid, sier Woods.

Er Woods sine dager i toppen talte, eller kan han komme tilbake? Si din mening i kommentarfeltet under.

 

(Kilde: PGA.com)