Det var i forbindelse med et intervju med Matt Adams i radioprogrammet Sirius/XM PGA Tour Network’s Fairways of Life at Foley forsvarte Tiger. Tiger har vært gjenstand for mye kritikk de siste ukene, spesielt etter avsløringer i Hank Haneys bok «The Big Miss», og hans barnslige oppførsel etter mislykket spill i US Masters.

 

– Det har kommet til det punktet at man har gått for langt i å forsøke å bryte sammen Tiger som person og golfspiller. Det har vokst helt ut av kontroll, sa Foley.

 

Foley forklarer at Tiger lever et kompekst liv, og ønsker at den enorme mengden kritikken rettet mot ham skal roe seg ned. Han viser til at golfsporten siden 1997 på godt og vondt stort sett har dreid seg om en person, og at det nå må stoppe.

 

– Jeg er klar over at vi er i 2012, og journalister i dagens dotcom-verden må levere fem artikler om dagen og da går tom for ting å skrive om. Men en spiller som Tiger Woods er en vi heller heller bør forsøke å løfte opp og støtte, istedet for å bryte ned. Tiger en en fantastisk person, og en bra fyr, avslutter Foley det 20 minutter lange intervjuet med.

 

Synes du Tiger får urettferdig mye kritikk, eller får han bare som fortjent?