Den tidligere verdenseneren har, som vanlig, alles øyne på seg i sin første turnering for året. Litt ekstra fokus er det på ham nå, siden han ikke vant en eneste turnering i fjor, og siden han har gjennomgått store forandringer både privat og golfmessig.

Men Tiger viste torsdag at det ikke er mye som mangler. Han gikk en feilfri runde på tre under par, en runde som enkelt kunne ha vært vesentlig bedre. Ingen av birdiene hans kom på noen av banens par 5-hull.

– Jeg slo ballen veldig bra i dag, det var bare et par dårlige slag der jeg vet hva jeg gjorde feil, sa han etterpå.

Statistikken viste også at han gjorde sine saker bra, selv om han bare traff fem fairways på den trange banen. Han fant derimot samtlige greener, med tre unntak. Med det er han fem slag bak ledende Sunghoon Kang.

– Det er på gang. Det er en evolusjon. Jeg følte at jeg klarte å kontrollere ballen for det meste av dagen, og jeg slo noen veldig gode slag.

Problemet med par 5-hullene var at han posisjonerte seg på oversiden av hullene på greenene. Dermed fikk han vanskelige putter ned mot hullene igjen.

– Du kan ikke senke disse puttene ovenfra på North Course. Greenene er for ondulerte, og det visste jeg. Det var mye break i de fleste puttene.

Og akkurat puttingen var det som voldte Woods flest problemer i fjor. Torsdag brukte han 30 putter, noe som i seg selv ikke er spesielt imponerende, men Tiger mener tallet er misvisende.

– Jeg føler meg komfortabel med putteren. Dessverre havnet jeg stadig vekk på oversiden av hullet.

Chris Kirk, Alex Prugh og Rickie Fowler deler andreplassen med sine runder på sju under par. Phil Mickelson gikk på 32 slag på vei inn, og kom seg i hus på 67. Han spilte også på den noe vanskeligere South Course.

John Daly gikk også på 67 slag på den samme banen. Dalys forrige seier kom i nettopp denne turneringen.

– Dette stedet betyr mye for meg. Toppspillerne er her hvert år. Det sier litt, mener Daly.

Kilde: pgatour.com